mensen stand2

Werkdruk? Stress?

Verspil een goede crisis niet!

Waarom?  Het Nieuwe Werken is alweer gewoon werken. Hiërarchische organisaties maken plaats voor netwerkorganisaties. Intense en complexe taken vervangen routinematig uitvoerend werk. Maar werkdruk en stress zijn te hoog en blijken bovendien lastig te verlagen. De omgeving verandert steeds sneller. Hoe meebewegen? Met anders denken en doen!

Hoe?  Je bent een leidinggevende of deskundige; verantwoordelijk voor werk, mensen of hun arbeidsomstandigheden. Flexibel en mobiel werken – altijd en overal – is geen experiment meer, maar een definitieve oplossing. Het is tijd voor de volgende stap in de ontwikkeling naar nieuw duurzaam werken. Daarbij gaan mensen zelf structureel hun werkdruk en stress verlagen. Ontdek hoe je – en jouw mensen – zelf je nieuwe werk professionaliseert in drie stappen met het:

  1. ontwikkelen van beter hanteerbaar werk
  2. zelf organiseren van gezond werk overal
  3. ontwerpen van eigen creatief maatwerk

Wat? Het Nieuwe Werken krijgt een vorm en invulling die beter past bij het veranderende werk. Met een fundamentele aanpak wordt de essentie van rollen, functies en taken helder. Jij bent of wordt een inspirerende vernieuwer binnen jouw organisatie. Bijvoorbeeld in je veranderende gemeente, innovatieve MKB-bedrijf of toekomstgerichte instituut. Je kiest een werkvorm die bij je past:

De werkstijlcoach is jouw expert in duurzaam werk en in ergonomisch ontwerpen. Zo krijgt jouw initiatief en werk meer vorm en invulling. Energie gaat weer stromen, de zaak komt in beweging. De organisatie profiteert van duurzaam rendement en preventie van risico’s. Je neemt contact op voor een telefonische kennismaking.