Kennis & kunde

Meer resultaat én minder risico’s

U wilt effectieve en gezonde kenniswerkers. Leidinggevenden, deskundigen en mobiele werknemers lopen tegen grenzen aan bij Het Nieuwe Werken. Moderne technologie en flexibele faciliteiten verlichten niet altijd het werk. Productiviteit of kwaliteit valt dan tegen. Soms raken mobiele werknemers overbelast; worden ziek, krijgen stress of raken burn-out. Hoe dit veranderen en voorkomen?

U wilt betere oplossingen. Als verantwoordelijke voor werk(-omstandigheden) wilt u wel innoveren, maar geen grote onzekerheden. U wilt werk maken van beter presteren en gezondheid, maar niet doelloos investeren in workshops en cursussen. U wilt een innovatiever cultuur en meer lerend vermogen. Eenzijdig top down veranderen en communiceren is passé. Dan is Workstyles.nl is uw ideale partner.

Duurzame werkoplossingen krijgen vorm en inhoud met Workstyles.nl. Als expert – met de juiste kennis en kunde – is zij uw gids naar passend maatwerk. Stap voor stap krijgt slimmer werken in de nieuwe economie handen en voeten. Bijvoorbeeld met werkend leren, in programma’s vitaler werken, duurzame inzetbaarheid en/of in creatieve projecten. Thema’s – zoals samenwerking, leiderschap en zelfsturing – krijgen een praktische invulling. Het lerend vermogen groeit. Mensen, teams en organisaties zijn flexibeler, meer wendbaar en prettiger productief. Klanten zijn vooral gemeenten, onderwijs en het MKB. Zij waarderen de integrale aanpak en ‘vernieuwen van binnenuit’.

Stel uw vraag of verken de scan   Workstyle Scan
(deze website is in ontwikkeling, excuses voor het ongemak)